Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Fredagsmys

Vi har en liten tradition här hemma, som jag tror är ganska unik och revolutionerande. Det är nämligen så att vi på fredagar brukar köpa goda snacks som vi äter när vi på kvällen kollar på någon mysig film. Vi kallar det för fredagsmys™ och ni får absolut inte glömma bort vart ni hörde om det först!!!!

Själva valet av snacks brukar landa på barnen, och det är en väldigt viktig detalj. En lika stor del av fredagsmyset är att faktiskt få gå till affären och välja snacks. Det spelar ingen som helst roll att det sen alltid ”råkar” bli ostbågar som följer med hem.

Idag så orkade Benjamin (läs: jag) inte riktigt följa med till affären, så Amanda fick pallra sig iväg själv. Hur löste vi den livsviktiga delen att Benjamin skulle få välja snacks? Jo, han facetimade med Amanda som visade upp snacksutbudet, och till slut landade det i att det skulle köpas…… ostbågar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Tomas - Ung tvåbarnspappa

      Nej, jag och Amanda är inte ihop längre! För tillfället bor vi fortfarande ihop, för det är väldigt smidigt och det är ganska svårt att hitta boende i Stockholm! 🙂

stats