Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Påsklov och vår

Den här veckan har det varit påsklov för bägge barnen, och tillsammans med det kom det äntligen lite värme. Kanske är våren snart här ändå. Vi var ute på vår uteplats, vi hängde i Mulle Meck-parken och vi klämde till och med årets första skogstur.

För dom som inte känner till det så kan jag verkligen rekommendera Mulle Meck-parken som ligger i Ursvik, här i Stockholm. Jag har med ganska stor säkerhet nämnt den både en och två gånger här i bloggen eller på min Instagram, men det struntar jag i. Det är helt enkelt en alldeles för mysig park, så jag måste rekommendera den. Kanske är det extra mysigt för mig, eftersom jag var världens Mulle Meck-nörd när jag var liten. Jag spelade alla spel, läste alla böcker och kollade alla filmer.

I lördags klättrade jag och barnen upp på Stockholms högsta berg. 111 meter över havet. Med oss på turen hade vi farmor, min plastkusin och hennes barn. Det är något speciellt med att vara i skogen. Man blir lugn och avslappnad på ett sätt som inte går att hitta inne i stan, bland höghus, sten och lätt betong. Det är bättre i skogen, där man kan bo i svampar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats