Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Glad påsk på er

Som rubriken säger: glad påsk. Har jobbat mycket de senaste dagarna, och jag tänkte att det var ganska ointressant att skriva om, så jag valde att inte skriva något alls. Helt enkelt.

Men nu är det påsk, och som ganska många andra firade vi med släkten, i form av en påskmiddag hemma hos Amandas moster (hon som jag skrev om förut, för de alltid langar fram så jäkla god mat!). Återigen hade de lyckats laga fanastisk god mat; lammleg med mos och grejer. Jag är ganska oblyg av mig när det gäller mat så jag plockade på mig största möjliga köttbit!

Jag har också funderat lite på det här med släktträffar. Det är så himla ofta man får höra att folk avskyr att träffa släkten, på grund av att man då blir offentligt grillad gällande allt man har för sig i livet, men jag förstår mig verkligen inte på hela den grejen. Jag ÄLSKAR att träffa släkten. Alla släkter (om ni vill bjuda med mig på släktträff så nås jag på [email protected]). Är det för att de släkter jag stött på i mitt liv är väldigt ogrilliga av sig, eller är det bara jag som är väldigt tolerant mot släktträffar?  Jag tycker att alla ska sluta gnälla över att man ska åka hem till mamma och pappa för trevlig middag och istället fokusera på att njuta av det. Allt blir mycket roligare om man tänker positivt. Tänk på det, hörni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats