Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Att somna lite varstans

Jag har en övermänsklig förmåga att somna. Jag kan somna i princip när och var som helst. Andra har problem med att sova en stund på dagen, men det är inga problem för mig. Kanske är det snarare ett tecken på trötthet, och inte någon speciell förmåga jag har. Aja.

I och med det så har jag och Amanda ett upplägg som går ut på att jag går upp tidigt när Benjamin och Sophie vaknar, och sen vaknar Amanda och jag får sova en stund. Hon kan verkligen inte somna om på morgonen om hon varit uppe och stökat ett tag.

Men det kan jag, så nu sitter vi och kollar på bumbibjörnarna. Vi gömmer oss i källaren/nedervåningen, så att vi inte råkar väcka Amanda eller Lena (Amandas mamma alltså!)

IMG_2035.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats