Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Benjamin hjälper mig besegra ondskan i Midgård

Det var länge sen sist, men det händer ibland att Sophie och jag spelar Minecraft tillsammans. Hon vill bygga fina hus och trolla fram tusentals med hästar, får och kycklingar. Ibland får Benjamin vara med, och han tycker att det är så fascinerande.

Idag kom Benjamin fram till mig och frågade ”Vi kan väl spela på datorn, snälla pappaaaaaa?”. 

Tyvärr har jag inte Minecraft installerat på datorn för tillfället, men jag spelar själv väldigt mycket Lord of the rings Online, så det var det vi fick spela istället.

 

bbb

 

Han älskade det. Han tyckte det var så spännande att trycka på W och se hur lilla hobbiten Spuffla sprang framåt över de grönskande ängarna i Fylke. Sen tryckte han på mellanslag och skrattade hysteriskt när Spuffla hoppade ner i en flod. Vi sprang vidare in i skogen och Benjamin blev då lite rädd för spindlarna som hade valt att bygga sitt bo där.

”Tryck på 2an” sa jag då. Benjamin följde mina instruktioner och fick då se hur Spuffla skrek på spindeln så att den ”somnade”.

”Det var kul att skrika på spindlarna” säger Benjamin nu. När jag frågade honom om vad han ger spelet för betyg säger han ”Det får helt klart 4/5. Det var väldigt estetiskt tilltalande, men jag tycker att UIt var lite plottrigt och otydligt”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats