Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Benjamin i gungan

Så otroligt vackert (Amanda retade mig lite igår, när jag påpekade att så mycket med Tyskland-Argentina-matchen var vackert) när min älskade lilla Benjamin gungade igår på dagen. Det är första gången som jag är med, och han hade så kul. Han har faktiskt provat på det en gång förut, med Amanda, men då var jag inte med. Tyvärr.

Det finns nog ingen vackrare syn än Benjamins stora leende när han gungar och skrattar. Med sin lilla, lilla tand som sticker fram där på höger sida. Då kan man ju inte göra annat än smälta och känna sig så otroligt lycklig!!

20140714-082622.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats