Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Blev inget gym

Så jäkla typiskt att jag var svintaggad på att dra till gymmet, och sen så insåg jag att det redan hade stängt för dagen. Jag hade ju laddat med en Nocco-dricka proppad med aminosyror, proteinpulver att njuta av i bastun och planer på att äntligen ta tag i att börja köra marklyft.

På sista tiden har jag börjat gymma lite mer seriöst än jag gjort innan. Försöker åtminstone få in två gympass i veckan,  kör fler övningar och framförallt har jag börjat lägga mer fokus på ben än jag tidigare gjort (måste erkänna att jag varit lite av en discogymmare. Mycket fokus på bröst, axlar och armar). 

Men idag blev det alltså inget gym, men jag ska dit imorgon med Amanda istället. Hon ska köra ett bodypump-pass, men jag ska lyfta skrot. Benjamin ska antingen ha lite QT med sin mormor, eller så följer han med och leker på barnpassningen. Han tycker att det är så kul med barnpassningen, och de som jobbar där är så duktiga och härliga med barna.

  
Nu ska vi kolla på Micke & Veronica. Det är förresten MIN TV som står där. Amandas mamma får låna den tills vår lägenhet är färdigbyggd, men det är MIN. Det är stort att ha en egen TV, framförallt en så snygg som den jag köpt. Den är så jäkla slim och snygg. Längtar så mycket tills vi flyttar in och jag får smälla upp den snygga jäveln på väggen i vår egen lägenhet. Nu är det ju faktiskt mindre än fyra månader kvar till tillträdet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmi

    Såg vart ni ska flytta, jag bor i samma område och kan meddela att man får grilla på uteplatser och till och med ballkonger. Pysslingens dagis som ligger där är också helt fantastiskt. Hoppas ni kommer att trivas!

stats