Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Fritt fram i systers rum

När Sophie är hemma brukar hon vara ganska beskyddande av sitt rum. Hon kan bli väldigt arg när Benjamin vill komma in och leka och plocka. Men inatt så har Sophie sovit över hon sin älskade farfar, så Benjamin insåg att han stod framför ett öppet mål. Han öppnade försiktigt dörren och smög in för att kolla om hon verkligen sovit så här länge. ”Hon brukar ju vakna ungefär samtidigt som jag. Kan hon verkligen sova fortfarande?” hörde jag hur han muttrade lite tyst för sig själv. Sen rörde han sig mot Sophie säng. INGEN LÅG DÄR. Fritt fram att leka och pyssla och plocka. 

Om jag hade min lyckligastedag igår när jag hittade strumpor och nappar, så måste det här vara Benjamins lyckligaste dag.
  
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats