Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Han la sig ned och somnade

Idag åkte Amanda iväg en sväng till gymmet, och som vanligt när någon går så blev Benjamin arg och besviken och uppgiven och avundsjuk. Han vill också ut. Idag la han sig ned på golvet och skrek, sparkade och gick all-in unge-som-inte-får-godis-i-affären-mode. Jag försökte trösta honom med napp, och saft, och banan. Men inget funkade. Så jag började sjungs I see fire, och han lugnade sig. Jag gick in i köket och fortsatte att sjunga. Till slut var han helt tyst, och jag smög dit för att kolla vad han gjorde, och om han sprungit in på typ Sophies rum eller något. Men nej. Han hade somnat där på golvet. Rakt upp och ner, som en bebisstock.

Sånt händer ju typ bara på filmer man ser på Facebook. Det händer ju inte i verkligheten. Men det är ju så jäkla bedårande att jag smäller av och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Han är ju för cute to function, liksom…

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats