Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Hej igen

Vi lever faktiskt, även om man kanske inte kan tro det. Man skulle kunna säga att vi lever i allra högsta grad just nu. Väldigt mycket har hänt under den dryga månad som jag okommenterat tog en blogg-semester. Så mycket att jag inte riktigt vet var man ska börja någonstans. Jag känner mig lite ovan med det här med bloggande nu, så ni får nöja er med en liten lista på de största förändringar:

Vi har flyttat in i vår supersnygga lägenhet!

Jag har tagit körkort!

Benjamin har börjat på dagis!

Jag och Amanda var på promenad i vårt nya närområde, efter att ha hämtar Benjamin på dagis, och så sa hon att det kändes lite som att livet fallit på plats nu. Exakt så känns det, faktiskt. Bit för bit så har ganska stora stressmoment i livet löst sig och jag känner mig nästan helt avslappnad och lugn i livet (finns ju lite stressfaktorer kvar!)

Snart kommer Amandas bror på besök här för första gången. Det känns så jäkla underbart att kunna bjuda över folk på middag till VÅR lägenhet. Till vår fina lägenhet!


Egentligen ska TVn stå där på den korta väggen, men jag har inte köpt kabelkanaler än så jag har inte kunnat dra kablarna på ett snyggt sätt så att vi kan ha den där. Kanske imorgon? Vi får se!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats