Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Hoppsan, fel dagis

Under några veckor i sommar så kommer Sophie gå på ett annat dagis, som ligger precis där vi bor. Jag trodde att det var från och med den här veckan, så jag traskade dit i tron att jag skulle lämna henne där för dagen.

Så kommer vi dit och så kollar vi in lokalerna med en fröken, som för övrigt jobbat på Sophie ordinarie dagis. Jag tror fortfarande att hon ska vara där för dagen.

Sen så säger fröknen: ”ja, och sen är det är ju nästa vecka sommardagis börjar.”

Det visste jag ju inte. Inte alls. Men jag ville ju inte framstå som världens dummaste pappa, så jag skrattar bara lite slätt och säger något i stil med ”ja, såklart, men vi bor ju i området så jag tänkte att vi kunde kolla in dagiset lite inför bästa vecka”.

Usch, jag känner mig så fånig. Genant, ju!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats