Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Inredningstankar

Börjar ju dra ihop sig till flytt nu, och det finns ju så jäkla mycket vi måste köpa till lägenheten. Soffa, soffbord, matta, matbord, våningssäng till barnen, badrumsgrejer, utemöbler. För att inte tala om alla tallrikar, bestick och annat husgeråd (visst heter det så?). Så mycket saker att köpa, och allt mindre tid. Problemet är ju att vi inte har något Shurgard-förvaringsrum där man kan ha allt soffa under tiden vår lägenhet blir byggs färdig. Vi måste alltså i princip vänta tills vi flyttat in innan vi kan börja köpa allt. Vilken sallad (ha-ha, har kollat för mycket på Ex on the Beach…).

Det ska i alla fall bli jävligt kul att gå in på Ikea och gå lös på stekpannor, slipstenar och skärbrädor. Jag har ju förhoppningsvis, om allting går enligt planen, körkort redan om en månad. Fan vad sjukt, när man tänker efter. Coolt med körkort och lägenhet. Snart har jag MASSOR med vuxenpoäng!!

Vad tycker ni förresten om det här matbordet, och den här soffan? 

  
 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cassie

    Nu har ni ju redan kirrat soffa, men bordet o stolarna är rrrriktigt fina! Såg er nyss på Malou, och har sett några UF-avsnitt, och jag MÅSTE säga att ni är helt jävla fantastiska!
    Förstår inte grejen med ”barn som har barn”, sist jag kollade var man vuxen och myndig vid 18, ni är 2 unga VUXNA med barn.
    Ni är båda otroligt inspirerande; att lyckas komba plugg o familj kommer bli det nya svarta 😉

    Stor kram från en gammal 27-årig mamma.

stats