Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Jultomten och påskharen gillar inte rostbröd

Imorse fick märkte man tydligt hur Sophie inte förstår talspråk i den utsträckning som vuxna gör. Det är ju inte alla konstigt, men så otroligt sött.

Jag gjorde en macka till henne till frukost, och hon frågade vad det var för macka och jag svarade att det var en ostmacka. Hon går fram till den och ropar ”Åh, rostis, jag älskar rostis”, och jag svarar ”Ja, vem gör inte det?”.

Då tittar hon konfunderat upp på mig och säger ”Jag vet inte, vem gör inte det?”. Då blev jag lite tagen, för jag hade ju, av någon anledning, förväntat mig att Sophie skulle fattat exakt vad jag menat, skrattat glatt, och sen skulle vi sitta där i soffan och mysa. Jag med mitt kaffe, och Sophie med sin mjölk och sin älskade rostismacka.

Så jag drog till med ”äh… jultomten, och påskharen”.

Tusan, också, nu måste jag vara konsekvent med att jultomten och påskharen inte gillar rostbröd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats