Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Kyss mig

Jag har ju redan lagt upp två stycken tips idag, så jag tänkte att jag lika gärna kunde köra stenhårt på tips idag. Tretal anses ju vara lite speciellt, så det tycker jag känns tryggt.

Den här låten har gått på högvarv idag; jag har myst med lilla i babyskyddet med Benjamin till den, jag har gjort pannacotta med den i bakgrunden och den fick göra mig sällskap när jag fixade med tvätten (Benjamin bajsade igenom både blöjan, bodyn och hängselbyxorna, så jag fick gå lös med galltvål!).

Så otroligt bra låt, hur som helst. Jag får inte nog av den, fast snart kommer jag ha lyssnat på den tillräckligt mycket så att jag övergår från att älska den till att fullständigt hata den. Men det är då det!

[youtube width=”640″ height=”360″]https://www.youtube.com/watch?v=jhHyZFiE5fQ[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats