Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Lekrummet på Gotlandsbåten

Vilken tur att det fanns ett lekrum på båten, alltså. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om man inte kunde sätta sig ner och bara sitta och titta på när Benjamin leker med klossarna. 

Vi var en sväng inne i film-rummet också, men Benjamin hoppade mest runt och flamsade, så jag kände att lekrummet kanske ändå var lämpligare för honom. Stackars alla barn som var taggade på film och som sen blev störda av Benjamin som skrek och hoppade ner för trappan. Han fick dock smaka på en Ahlgrens Bil av en tjej, så jag gissar att Benjamin är mer än nöjd med den korta tid vi ”kollade” på Räddningsbåten Elias (tror den heter så, i alla fall). 

   
   
Om 30 minuter är vi framme i Visby, så jag tänkte att vi skulle ut på soldäcket och skåda hur staden tornar upp sig i horisonten. Snart så. Snart är vi framme!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats