Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Man kan promenera i Hässelby också

På den tiden då vi bodde på ön så hade vi ett ultimat standardpromenadstråk runt Kottlasjön, och den främsta separationsångesten över att flytta från Lidingö var just att vi inte visste om det skulle finnas någon likvärdig miljö att helgpromenera i. 

Men ACK så fel vi hade, fick vi till vår stora glädje reda på igår. Vi hade läst lite om Grimsta naturreservat tidigare, men varken jag eller Amanda hade någon aning om vad det var för ställe. Igår när vi lämnat Benjamin på dagis så tog vi oss i alla fall ut på en liten rekognisering just i Grimsta, och Gud vad vi blev glatt överraskade. Det var så jäkla mysigt. Så vacker skog. Så perfekta promenadvägar längs strandkanten. Vi var så lyckliga över att vi nu hade hittat något att göra på helgerna; promenera loss i skogen. 

Framförallt fanns det flertalet mysiga badplatser också. Perfekt, helt enkelt. Idag jobbar tyvärr Amanda, men imorgon ska vi ta-mig-tusan dra med oss barnen, Mormor Lena, picknickkorg och badkläder, och slå oss ner i solen vid någon av dessa badplatser.

Can’t wait, azzå.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats