Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Mansförkylning och feberyra

Ni får förlåta mig för inaktiviteten. Sophie kom hit, och hon var väldigt förkyld och hostig. Självklart snappade jag upp denna förkylning (Murphys Lag, så att säga) och har spenderat de senaste dagarna snörvlandes, hostandes och feberyrandes. Det finns ju ingen värre och mer dödlig sjukdom än en mansförkylning (källa behövs ej, då det är ett allmänkänt axiom) så det säger ju sig självt att jag inte har tid att göra annat än beklaga mig och ynkla mig.

Om en man är förkyld och han inte berättar det för någon, är han verkligen förkyld då? Sug på den existensiella frågan, ni.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats