Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Mina nya turchinos

Jag har under en tid varit på jakt efter ett par khaki chinos, eftersom mina gamla har blivit för små, och igår såg jag att de hade chinos-rea på carlings: en stor skylt där det stod CHINOS FR. 49KR!

Så idag gick jag förbi och kollade in utbudet, men tyvärr fanns det bara chinos i leopardmönster. Jag är inte så förtjust i leopardmönstrade kläder, så jag lät dem ligga, trots det bra priset.

Vidare till HM, där jag fortsatte jakten. Och vad får jag se? Ett par khaki chinos. På rea. För 100kr. De satt bra och hade en snygg färg, men vad nu? Knäppknappen hade försvunnit.

Äsch, tänker jag, det är lätt att sy dit en ny, då jag traskar till kassan för att betala och jag nämner att knappen var borta i förhoppningen att få kanske fem-tio kronor i avdrag.

”Nej, men, då drar jag av 50%, så kan du ju be din mamma eller någon sy i knappen”

Först tänkte jag: vad tusan menar du? Är det omöjligt för killar att sy i knappar? Din fåne.

Sen insåg jag att jag skulle få mina chinos för 50kr och var nära på att hoppa och jubla. Jag lägger fram mitt HM-kort och självklart så är det 10% rabatt för alla klubbmedlemmar. 5kr bort och slutsumman blir 45kr!!

Nu kan jag inte hålla mig utan börjar dansa och tjoa, och hela affären kollar snett på mig. Jag betalar och går därifrån.

Vilken tur man kan ha, alltså…

20140119-155941.jpg

Jag ljög förresten. Jag dansa och tjoade inte alls. Men resten är sant.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats