Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

När vi gräver guld i sandlådan

Amanda jobbar för fullt, och Sophie är hemma hos sin mamma den här veckan, så på dagarna är det bara jag och Benjamin. När Amanda cyklar iväg till jobbet går vi upp och äter yoghurt, och sen så kollar vi på film eller leker med lego eller går ut och leker någonstans.

Det känns verkligen som att jag är föräldraledig igen, och det är en väldigt mysig känsla. När jag var föräldraledig på riktigt brukade jag och Benjamin lyssna jättemycket på radio, och när jag idag sätter på vissa låtar som var populära då så fylls jag av så varma och gosiga känslor och tillbakablickar från tiden den tiden. Jag vill gå på föräldraledighet igen, och vi har faktiskt en del föräldradagar kvar så det kanske blir så att jag tar ett halvår ledigt från skolan och istället spänderar all tid med att gräva djupa hål med Benjamin i sandlådan.

 

Benjamin i sandlåda

Det är förövrigt en sån oerhörd lyx att ha en sandlåda precis utanför lägenheten. Trots att jag ofta (ibland) har ambitionerna att dra med Benjamin till någon fancy, spejsad och påkostad parklek så kan det ibland vara skönt att bara dra på sig mjukisbyxor och gå fem meter utanför dörren och sitta där och gräva loss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats