Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

När vi ska gå till dagis

Jag brukar säga till barnen att sätta på sig skorna, medans jag fixar med det sista innan vi kan ta oss iväg till dagis. Benjamin brukar inte klara det så bra. Hans skor är små och det kräver ju lite finess för att lyckas kränga på dom (det är svårt för mig också!!). Men idag så hörde jag hur de började fnissa där ute i hallen, och Benjamin säger ”Mamaaaaa, mamaaaaa!”.

Vad tusan står på? undrar jag.

  
Jo. Benjamin har ju tagit på sig Amandas skor, och spatserar stolt runt i hallen och skrattar. 

Mysigaste barnen någonsin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats