Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Obekvämt på gymmet

Finns det något tydligt, inofficiellt, regelverk som beskriver hur man ska föra sig på ett gym? Jag vet att det finns en Flashback-tråd där man snackar om folk man stör sig på, så jag kanske ska ta upp det där, men ska man eller ska man inte hälsa på folk i omklädningsrummet?

Jag har precis dragit mitt kort och håller på att byta om i omklädningsrummet, står i bara kalsonger och kämpar med att ta på mig shortsen, när det kommer in en annan kille. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag tittar på honom, och han tittar på mig. Jag känner inte honom, han känner inte mig.

Jag håller på att kläcka ur mig ett ”TJENA” för att bryta isen, men jag kan inte förmå mig. Jag funderar på om man istället ska dra till med en avslappnad nickning, men det känns också lite märkligt.

Jag väljer att skita i det och fortsätter att klä på mig, men killen bara fortsätter titta på mig. Han har inte börjat byta om eller något, utan sitter bara där och stirrar på mig. Vad vill han?! Känner jag honom, fast jag kanske glömt bort hans ansikte? Har någon ritat en snopp på min rygg? Väntar han på att jag ska hälsa?

Något besvärat drar jag på mig tröjan, och skyndar mig ut ur omklädningsrummet, med blicken fäst i marken för att undvika ytterligare obekvämhet.

Sen tränar jag, och det är skönt. Jag älskar att träna, och jag ser inte mer av creepy-omklädningsrumskillen. Så allting slutade gott!

Men vem var han? Kanske finns han inte, utan är bara ett spöke. Kanske är jag med om en blåsning. Kanske sitter han kvar där än, och stirrar på någon annan. Jag vet inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats