Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Parklek i solen

Det här vädret gör mig så lycklig. Detta varmt och jag har kortärmat på mig, och Benjamin springer runt och kvittrar som en glad ekorre. Först vill han gunga, sen åka rutschkana, sen leka i sanden, sen hoppa studsmatta, sen gunga igen, sen hoppa, sen klättra. Allt på en gång.  Ingen tid får gå till spillo, för man vill ju ta vara på tiden då man är i lekparken, och då har man ju inte tid med att bara gå runt och döstirra på tallar. Man måste tidsoptimera leket, ju.

Ikväll ska jag och en kompis gå på Breaking News, och jag är taggad. Det ska bli sjukt kul. Filip och Fredrik är kanske inte lika stora idoler för mig som Alex och Sigge, men jag diggar dom verkligen. Podcastduos med mdiamän går hem i min bok, skulle man kunna säga.

   
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sebastian

    Hej! Suverän blogg du har! Den är riktigt intressant att läsa och för mig som relativt ung tvåbarnspappa (23) så känner jag igen en hel del. Det skulle vara jätteroligt om det gick att prata mer med dig på något sätt? Har du någon mail eller facebook eller liknande?

    MVH
    Sebastian, Örebro

stats