Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Presenter till Benjamin

Idag kom det ett paket i posten. Först trodde jag att det var min kurslitteratur, men det var ju till BENJAMIN. Jag blev lite besviken, det måste jag erkänna, för jag ser fram emot att läsa framförallt programmerings-boken. Kanske imorgon…

Men det var som sagt till Benjamin. Han förstår kanske inte riktigt vad ett paket är, men vi hjälpte honom öppna det och så fick han titta på presenten. En tröja med dinosaurier på. Han verkar faktiskt tycka att den var lite cool. Han visade åtminstone intresse för den. 

Så vi provade den på. Direkt över tjocktröjan, så det blev lite bökigt. Lite stor var den kanske, men det betyder bara att den kommer vara precis lagom när han är TVÅ ÅR!!! (Vilket ju är SNART!? Hjälp mig!)

   
 
Tack gammelfarmor!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats