Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Ralph Lauren-teddybjörn

Ralph Lauren har tidigare haft något av ett ikoniskt tryck på sina tröjor. Den här nallebjörnen. Men sen bestämde de sig för att ta bort den ur sitt sortiment, vilket jag tycker var svintråkigt. Den är ju hur cool och snygg som helst. Jag älskar fulsnygga tjocktröjor med lite speciella tryck på (som igår på HM då jag var nära på att köpa en tröja med en ren på, och bildtexten Oh Deer!).

Men nu är den tillbaka i sortimentet. Jag hoppas att den är tillbaka för att stanna, för jag vill verkligen ha en men kan inte köpa den just nu.

Men snygg är den!!

IMG_1950.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats