Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Så har man blivit med lägenhet

Vi/jag har nu tecknat hyresavtal för vår lägenhet. En helt underbar trea med uteplats, som sagt. Vi fick svar på frågor och fick information om diverse. Allt känns väldigt bra, tycker jag.

Jag blir dock väldigt nervös inför att vi nu måste teckna avtal för både el och bredband. Hur tusan gör man det?! Fet har ju alltid varit min pappa som skött sånt under min uppväxt. Jag vet hur man hanterar en router och det, men att teckna ett helt eget avtal? Läskigt. Det är läskigt att bli vuxen och ha eget internet.

För att inte tala om att det såklart kommer att finnas en hyra. På hyreslägenheten. Av naturliga skäl. Jag har egentligen aldrig haft någon avgift som jag måste betala förut. Visst har jag mobilräkningar och gymkort, men de kan ju ändå klassas som frivilliga.

Men jag är så himla nöjd och förväntansfull!!!

(null)

På bottenplan, till höger, kommer vi att bo. Det är vår lägenhet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats