Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Sophie i skolan

Det blev lite körigt idag. Jag var tvungen att vara i skolan vid klockan åtta, och eftersom det tar drygt 3 timmar för mig att 1) Åka till dagis 2) Lämna på dagis och 3) åka till skolan, så blev det helt enkelt så att hon fick följa med mig till skolan och hjälpa mig med matte-projektet som skulle vara inlämnat vid 13.00 idag. Jag laddade upp med lite Festis, Zoo-apor, ritgrejer och Viaplay (Tack, Emil, för lånet!!!). Det var alltså som gjort för en ultimat dag ”hemma” från dagis. Hon blev dock väldigt rastlös, och jag väldigt dåligt samvete över att allteftersom tiden gick så blev jag mer stressad över deadlinen, samtidigt som Sophie blev mer och mer rastlös. En riktigt dålig kombo, men jag gjorde mitt bästa för att förbli en god far. Jag ritade hästar och köpte bananer och så. I ordboken är det ju definitionen på en bra pappa. Hästar och bananer. Bara det.   

Sophie säger själv att det var tråkigt att jag bara pratade och ritade konstigt (matte-grejer är inte lika fint som hästar, kaniner och prinsessor……). 

Jag tyckte i alla fall att det var lite mysigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats