Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Sovmorgon och steget ut genom dörren

Amanda sa att hon jättegärna skulle vilja sova ut en morgon, så vem är jag att neka henne det? Imorse drog i alla fall jag och barnen ut för att upptäcka omnejden, så att Amanda inte behövde störas av Benjamin och Sophie som springer runt och skriker som två galningar. Jag har generellt sett väldigt svårt för att ta mig iväg på morgonen, och sitter oftast framför TVn så länge som det går. Det är lite märkligt, för det är ju så jäkla skönt att vara ute och fånga dagen.  Man känner sig så mycket mer pigg och vaken när man kommit ut i friska luften. Det är bara det lilla steget att klä på sig och gå ut genom dörren som är så svårt för mig, men när jag väl tagit steget så njuter jag till fullo. 

Det låter kanske lite präktigt, men så ÄR det!

   
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats