Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Städhjälp

Jag har ett vagt minne av att jag redan pratat om när barnen hjälper till med städning, men jag känner lite att om diverse influencer-personer på Instagram får lägga upp samma bild på en strand i Thailand med captionen ”Ta mig tillbaka dit” om och om igen, så får jag återanvända ämnen att blogga om. Så det så.

Det är i alla fall så oerhört skönt att varken Sophie eller Benjamin ser städning som världens tråkigaste grej. Det är klart att ibland när vi säger åt dom att städa på rummet så tvärvägrar Benjamin, men Sophie verkar tycka att det genuint är kul att städa. Ibland så kan man fråga henne om hon inte vill rita eller något, men så får man svaret att nej, hon ska minsann städa på rummet.

Benjamin tycker att det är hur kul som helst att dammsuga. Så fort jag tar fram dammsugaren så vill han hjälpa till och vara med och göra allt själv. Förutom när han sitter och kollar på film, för då blir han superirriterad över att han inte hör när Blaze åker runt, Regnbågsruby räddar dagen eller när valparna i Paw Patrol hittar den försvunna elefantungen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats