Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Sverigedemokraterna och demokrati

Angående Soran Ismails Facebookstatus.

Jag har alltid tyckt att yttrandefriheten och åsiktsfriheten ska gälla alla. Även om man inte håller med det som sägs. Därför brukar jag påpeka att det är barnsligt att hindra Sverigedemokraterna från att hålla torgmöten, att de har lika stor rätt att sitta i riksdagen som Moderaterna eller Socialdemokraterna och att en partiledare borde vara mogen nog att kunna sminkas i samma rum som en SDare.

Och då blir jag ofta anklagad för att sympatisera med SD, men det gör jag verkligen inte. Jag har inget alls emot invandring. Jag menar bara att skjuta undan och ignorera SD inte löser problemet, utan bara ger dem en offerroll och till viss del förvärrar situationen. Istället borde man ta debatten, som vuxna människor.

Att ta tag i problemen och sluta ignorera dem är något jag måste lära mig att göra i privatlivet också. Möta konflikten och sköta saker och ting som en vuxen människa, även om jag är rädd för det.

 

 

20140514-202349.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johannes

    Helt rätt. Och utöver att det är omoget och demokratiföraktande, förvärras situationen, som du säger. Att tysta ner väcker mer aggressioner och motsättningar, och det är ju lite det Sd bygger sin existens på…

stats