Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Trött

Jag är så galet trött, att det inte känns sant. Det känns som en dröm. Mitt huvud är alldeles mört, och jag känner mig fysiskt utmattad också.

Idag har vi religionsprov, och i och med att jag uppenbarligen inte tagit någon lärdom alls de senaste tretton åren i skolan, så blev det sista minuten plugg som gällde. Jag har i och för sig väldigt lätt att ta in information bara via lektioner, och behöver därför inte läsa och plugga så mycket på fritiden, men inför prov så känns det som en bra grej att göra.

Så. Jag satt uppe igår kväll, och natt, djupt försjunken i studier i de abrahamitiska religionerna, hur Muhammed och Jesus var som andliga och politiska reformatorer/ledare, hur förtryck och utanförskap förändrar och formar om religionerna, hur politiska händelser leder till reaktioner, nya förgreningar och nyandlighet.

Jag tycker faktiskt att det är väldigt intressant och så, men det är ju klart att man blir trött av att plugga konstant till klockan tre på natten.

Och när man sen spenderar fyra timmar på dagen åt mer studier, så blir man inte direkt piggare, och speciellt inte när man till råga på allt också har ett franskaprov precis innan religionsprovet (det märkliga är att franskan slutar 15.10, och religionsprovet börjar 15.00. Vet inte riktigt hur det går ihop.).

Men jag är inte bitter. Jag har världens bästa flickvän och barn. Älskar dom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats