Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

TV-middag och Gladiatorerna 

Idag blev det TV-middag för oss alla. Pad Thai framför Vem vill bli en miljonär, i väntan på Gladiatorerna. Hugo Rosas var ju med ikväll, och det tyckte vi var jättespännande. Fyfan vad kul det skulle vara att vara med i Gladiatorerna förresten. Amanda sa att hon skulle vara väldigt stolt över mig om jag gjorde bra ifrån mig, så jag ska ta dom orden, biffa till mig lite mer och sen söka till Gladiatorerna för att göra Amanda stolt.

Inom fyra år ser ni mig i Gladiatorerna.

 
Rätt svar är förresten D. Det var Camus som skrev Myten om Sisyfos.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats