Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Uppladdning under helgen

Jag har laddat batterierna i helgen, skulle man kunna säga, och det är därför jag inte bloggat. Vi var hos Amandas mamma och jag har verkligen sovit ut. Igår sov jag till klockan 12.30 (!!!!) och idag sov jag bara till klockan nio.  Jag tror typ inte jag sovit så mycket på hur länge som helst, och skönt var det vill jag lova. Om man bortser från faktumet att jag har en bebis som går upp klockan sex, så händer det väldigt ofta att jag är uppe om nätterna för att plugga eller kolla på serier. I vanliga fall blir det alltså inte så mycket sömn, så det kändes verkligen bra att få sova ut och känna sig super-utvilad för en gångs skull.

Och så fick jag äntligen gymma. Som jag längtat. Jag snackade ju om att börja köra marklyft, och det tog jag också tag i. Eftersom marklyft är en övning som verkligen kräver bra teknik så började jag lugnt med 50kg och stenhårt fokus på att köra helt rätt. Jag har ingen lust på att ta sönder ryggen. Det känns som en ganska onödig grej att göra, liksom…

Här är lite bilder från helgen:

         

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats