Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop

Vi kommer inte över

Man måste ju bara älska Stockholms trafiken ibland (OBS, ironi).

Amanda tränar och jag promenerar med Benjamin, och vill komma över stora, stygga vägen. Tror ni att det går? Nej, jag har stått här i tio minuter utan att det blir grön gubbe. Det blir rött för bilarna, men jag får inte grönt och det skulle ju inte direkt vara något problem om det bara var jag; då skulle jag bara joggat över, men det känns lite mer tveksamt att jag ska jogga över med Benjamin i barnvagnen.

Jag får nog hitta en annan väg över. Om det nu är möjligt någonstans. Jag är fast här.

20140430-120136.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats